Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Sahiplik prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya direk temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm tabanğın hemayar yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu usul çakmaklar çok kuvvetlidür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık çağ alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi kaynakükebilir ama puro dayanç ve say icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında aksi çevirip sebebiyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma emeklemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bâtınime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bâtınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin baştan yakma sorun oluşum etmez. Ancak yönetim prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şense olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 tabaka ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile mukabillaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında asıl sorun kucakın itici bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen saklama kucakı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının ambiyans geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak banko ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko ambiyans geçirmedikleri bâtınin öteki rakiplerine kocaman fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://dokunmatikekran.name.tr/ https://haberafyonkarahisar.name.tr/ https://kocaelihavadurumu.name.tr/ https://havatemizlemecihazlari.name.tr/ https://obezite.name.tr/ iqos fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort bodrum escort malatya escort puff bar elektronik sigara
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis